Seko mums Šodien saziedoti jau 180.00 €

2011.gada Ziedot.lv pārskats

29.10.2012

Mīļie Ziedot.lv draugi un atbalstītāji!

Kopā varam būt gandarīti un lepni par padarīto. Latvijas iedzīvotāji un uzņēmumi ir atsaukušies palīgā saucieniem un pierādījuši, ka esam sirsnīga, iejūtīga un atbildīga sabiedrība. Mūsu jaunā paaudze var būt droša, ka nācijai, kurā ir tādi pārstāvji kā jūs, ir nākotne. Tas patiesi silda sirdi un dod spēku strādāt tālāk, lai kopā ar jums, ziedotāji, vairotu sabiedrisko labumu un veidotu Latviju par valsti, kurā līdzcilvēks palīdz līdzcilvēkam un visa nācija kopā izjūt atbildību par katru indivīdu atsevišķi.

Arī turpmāk Ziedot.lv sniegs palīdzību tiem, kam tā ir visvairāk vajadzīga. Mēs nāksim talkā un aicināsim jūs līdzi, ja redzēsim, ka kādam no mums, diviem miljoniem, notikusi nelaime un nav kas palīdz.

Arī turpmāk Ziedot.lv saņemtie ziedojumi 100% nonāks mērķim, neieturot nekādu starpniecības maksu un atskaites tiks sniegtas par katru izlietoto latu. Jo arī turpmāk mūsu partneris būs Swedbank, bet ikvienam uzņēmumam Ziedot.lv durvis ir atvērtas, lai kopīgi īstenotu labdarības projektus.

Arī turpmāk ar savu ziedojumu jūs varat palīdzēt bērniem izaugt, veciem cilvēkiem sagādāt gaišu dzīves nogali, parūpēties par pamestiem dzīvniekiem un paveikt vēl neskaitāmus labdarīgus darbus! Ziedot un palīdzēt ir vienkārši – Ziedot.lv mājas lapā ar Citadele, Nordea, SEB un Swedbank internetbanku palīdzību, jebkuras bankas filiālē, ar Visa un Mastercard norēķinu kartēm vai Ziedot.lv ziedojumu kastītēs pie kasēm visos Maxima, Rimi un Supernetto veikalos. Pieņemam arī preču un pakalpojumu ziedojumus, savukārt, lietotus apavus un apģērbu varat ziedot Palīdzības sienā t/c Spice (A ieeja) un Ziedot.lv Labdarības mājā Kr. Barona ielā 59/61, Rīgā.

Aicinām iepazīties ar 2011.gada darbības pārskatu šeit!

Paldies, ka esat Latvijai!

Jūsu Ziedot.lv

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

3 566 179.58 €