Seko mums Šodien saziedoti jau 20.00 €

Jaunumi

29.10.2012 / Projekts

Atabalsts Latvijas sporta veterāniem

Mēs esam lepni ar saviem sportistiem, kad tie nes Latvijas vārdu pasaulē. Esam pacilāti, kad kāds no mūsu sportistiem gūst panākumus sacensībās. Īpaši sagaidām savus „varoņus”, kad tie atgriežas no sacensībām ar medaļām.
Taču savā ikdienas steigā mēs aizmirstam, ka šis pacilātības mirklis ir ātri...

29.10.2012

2011.gada Ziedot.lv pārskats

Aicinām iepazīties ar 2011.gada Ziedot.lv pārskatu.

22.10.2012

Jau trešo gadu labdarības akcija aicina ziedot apavus

No šī gada 22. oktobra līdz novembra beigām risināsies vadošā apavu mazumtirgotāja Latvijā “EUROSKOR LATVIJĀ” un “Ziedot.lv” organizētā labdarības akcija “Palīdzēsim!?”, kuras laikā ikvienam būs iespēja atnest un ziedot lietotus vai sev nevajadzīgus apavus mazturīgām un grūtībās nonākušām ģimenēm. Iepriekšējos divos gados šīs akcijas laikā tika saziedoti vairāk nekā 5 000 apavu pāri.

20.10.2012

Paldies Pāces dzirnavām!

Sirsnīgs paldies Pāces dzirnavām un Dinam Derkevicam par dāsno ziedojumu- vilnas kārsumu un dziju!

19.10.2012 / Projekts

Palīdzība Artim Žentiņam

Paldies visiem ziedotājiem, Artim nepeiciešamā summa ir saziedota! 25 gadus vecais valmierietis Artis jau kopš 6 gadu vecuma nodarbojās ar BMX sportu. Līdz 21 gadu vecumam Artis turpināja trenēties, piedalīties sacensībās, kas vainagojās ar pasaules līmeņa godalgām. BMX karjerā bijis vairākkārtēj...

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 1 gada
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

3 566 019.58 €