Seko mums Šodien saziedoti jau 2,070.50 €

Jaunumi

24.09.2012

Semināri un bērnu rīti Labdarības mājā!

Arī rudenī Ziedot.lv Labdarības mājā tiek turpināta aizsāktā tradīcija ar motivējošiem un noderīgiem semināriem un brīnišķīgiem bērnu rītiem!
26.septembrī, plkst. 18.30 notiks seminārs "Pats savas laimes kalējs".
29.septembrī, plkst. 12.00 notiks pasaku rīts bērniem ar JRT aktrises Lienas Šmukstes lāču pasakas priekšlasījumu.

21.09.2012

Atklāta jauna starpvalstu labdarības programma

„URALHIM” un fonds „Ziedot.lv” sniegs palīdzību smagi slimiem bērniem Latvijā.
Kompānija „URALHIM” un lielākā labdarības organizācija Latvijā – fonds „Ziedot.lv” – ir vienojušās par sadarbību, lai sniegtu palīdzību smagi slimiem bērniem, kuriem nepieciešama specifiska ārstēšana vai rehabilitācija labākajās klīnikās Krievijā. „URALHIM” nodrošinās finansējumu 80 tūkstošu eiro apmērā, kas paredzēts bērnu izvietošanai klīnikās un ārstēšanai. Šādu vienošanos šodien parakstīja atklātās akciju sabiedrības „Vienotā ķīmijas kompānija „URALHIM”” ģenerāldirektors Dmitrijs Koņajevs un fonda „Ziedot.lv” vadītāja Rūta Dimanta.

07.09.2012 / Projekts

Palīdzība Oliveram Kurtam Karlsonam

Sirsnīgs paldies ikvienam, kas palīdzēja mazajam Oliveram! Puisēnam sākotnēji nepieciešamā summa ir saziedota! Līdzekļi, kas tika saziedoti vairāk, tiks izlietoti tulkam un citiem ar uzturēšanos Vācijas klīnikā saistītiem izdevumiem, kā arī  turpmākai ārstniecībai.Mazā Olivera vecāki vēl ir pavis...

07.09.2012

Kopgalds - siltas maltītes atbalsts

Jau trešo gadu Ziedot.lv sadarbībā ar partneriem veikalu tīklu Rimi, Supernetto un Borisa un Ināras Teterevu fondu īsteno labdarības iniciatīvu "Kopgalds - siltas maltītes atbalsts", atbalstot zupas virtuvju darbību visā Latvijā.

07.09.2012

Ziedot paveiktais augustā

ATSKAITES ĪSUMĀ! Ar portāla Ziedot.lv ziedotāju atbalstu paveiktais 2012.gada augusts.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 1 gada
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

3 568 070.08 €