Seko mums Šodien saziedoti jau 785.00 €

Jaunumi

25.05.2012 / Projekts

Palīdzība Renāram Drapānam

Paldies visiem ziedotājiem! Renāra ārstniecībai nepieciešamā summa saziedota.Renārs piedzima 2009. gadā. Lai gan tai vajadzēja būt priecīgai dienai, tomēr tā nesa sāpīgus pārdzīvojumus. Piedzimstot Renārs bija zils un neelpoja. Neskatoties uz lielo skābekļa badu, dakteriem izdevās Renāru atdzīvin...

24.05.2012

Veltas Skurstenes veselības programma

Pateicoties līdzcilvēku atbalstam un Dr.Lūkina acu klīnikai, Latvijas izcilajai aktrisei Veltai Skurstenei acu ārstniecība tiks nodrošināta bez maksas līdz mūža galam. Velta Skrustene ir aizkustināta un pateicīga visiem ziedotājiem un piekrita viņai ziedotos līdzekļus izlietot citu veco ļaužu acu problēmu risināšanai.
 

21.05.2012

Labestības diena 2012

Šo svētdien, 27. maijā, LNT, Swedbank, Rimi un Ziedot.lv aicina ikvienu piedalīties labdarības pasākumā „Labestības diena”. Tiešraides no Kongresu nama notiekošajiem pasākumiem būs vērojamas LNT kanālā visas dienas garumā, bet Labestības dienas noslēguma koncerts sāksies plkst. 20:20. Palīdzēsim Nikam staigāt, Lindai runāt, Dāvim dzīvot, Denisam un Timuram redzēt un dzirdēt!

20.05.2012

Sadarbībā ar REN TV Baltija tiek uzsākta jauna akcija "Dāvātais prieks".

Tuvojoties Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai, telekanāls REN TV Baltija sadarbībā ar Ziedot.lv organizē labdarības akciju „Dāvātais prieks”.

18.05.2012 / Projekts

Palīdzība Katei Slobožaņinai

Sirsnīgs paldies ikvienam ziedotājam! Katei nepieciešamā summa insulīna sūkņa iegādei ir saziedota!
Kate ir divgadīga  atraktīva un enerģiska meitene no Daugavpils. Meitenītei  patīk dziedāt, dejot un imitēt dažādu mūzikas instrumentu spēlēšanu.  Kate ar prieku dodas vasarā uz  laukiem.
Viena gad...

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 1 gada
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

3 688 974.84 €