Seko mums Šodien saziedoti jau 28,928.26 €

Jaunumi

12.03.2012

Latvijā uzsākts jauns sociāli nozīmīgs projekts „Laimīgai Latvijai”

Pirmdien, 12.martā labdarības organizācija Ziedot.lv sadarbībā ar partneriem uzsāka jaunu un sociāli nozīmīgu projektu „Laimīgai Latvijai”. Tas sniegs palīdzību Latvijas ģimenēm, kuras nonākušas kritiskās situācijās un bez līdzcilvēku atbalsta nespēj atrisināt radušās problēmas, kā arī rūpēsies par videi draudzīgu resursu izmantošanu un ļaus sabiedrībai vienkāršā veidā iesaistīties labdarībā.

09.03.2012 / Projekts

Atkārtota palīdzība Annijai Bolužai

Sirsnīgs paldies! Nepieciešamā summa Annijai ir saziedota!Daugavpils novada Vaboles pagastā dzīvo divpadsmitgadīgā Annija. Meitene mācās Vaboles vidusskolā, ir aktīva un gudra meitene. Viņai patīk ceļot un piedalīties dažādos projektos. Tomēr Annija atšķiras no citiem bērniem, jo meitenīte nestai...

07.03.2012

ZAB „Eversheds Bitāns” organizē labdarības pasākumu

Zvērinātu advokātu birojs „Eversheds Bitāns” jau otro reizi organizē labdarības pasākumu Sieviešu dienā māmiņām, kas pašas audzina savus bērniņus, kuriem ir nepieciešama īpaša aprūpe.

06.03.2012

Apsveic dāmas Starptautiskā Sieviešu dienā!

Sadarbībā ar kolektīvās iepirkšanās portālu Cherry.lv, aicinām piedalīties labdarības akcijā - Starptautiskajā Sieviešu dienā dāvā kādai jaukai dāmai mīļu auduma tulpi košā krāsā, tādējādi sniedzot palīdzīgu roku smagi slimu bērniņu māmiņām!

06.03.2012

Ziedot paveiktais februārī

ATSKAITES ĪSUMĀ! Ar portāla Ziedot.lv ziedotāju atbalstu paveiktais 2012.gada februārī.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 1 gada
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

3 717 118.10 €