Seko mums Šodien saziedoti jau 120.30 €

Jaunumi

08.02.2012 / Projekts

Atkārtota palīdzība Leonardam Gailītim

Sirsnīgs paldies par atsaucību! Leonardam nepieciešamā summa ir saziedota un zēns jau sāk saņemt palīdzību! Pagājušā gada nogalē vērsāmies pie ziedotājiem ar lūgumu palīdzēt septiņgadīgajam Leonardam, kurš atradās ļoti smagā stāvoklī.
Ārsti bija atzinuši, ka tradicionālajā medicīnā medikamenti, k...

08.02.2012

Atbalsts ģimenei Skrundā

Atsaucoties LNT raidījuma "Tautas balss" lūgumam, Ziedot.lv ir atvēris ziedojumu tālruni 90006385 (1 lats), lai aicinātu līdzcilvēkus zvanīt un ziedot, lai palīdzētu Kamparu ģimenei Skrundā. Sižetu par nelaimi Skrundā skatieties 8. februāra raidījumā "Tautasbalss".

06.02.2012 / Projekts

Aprūpe mājās (2012)

Gan pilsētā, gan laukos ir daudz vecu, vientuļu cilvēku, kuriem nav neviena piederīgā, kurš varētu parūpēties par visām sirmgalvja vajadzībām, lai nodrošinātu pilnvērtīgas un kvalitatīvas vecumdienas. Saskaņā ar Latvijas Sarkanā Krusta informāciju, mūsu valstī šobrīd ir ļoti daudz vientuļu un vec...

03.02.2012 / Projekts

Sirsniņa prasa, lai bērniņš lasa (2012)

Jau 12 gadus tiek realizēta lasīšanas veicināšanas programma „Bērnu un jauniešu žūrija”. Tās mērķis - veicināt lasīšanu un bibliotēkas pakalpojumu izmantošanu, iesaistot bērnus un jauniešus aktīvā domu apmaiņā par jaunākajām izdotajām daiļliteratūras grāmatām.
Pēdējo gadu laikā programmai piešķir...

02.02.2012

Ziedot.lv Labdarības māja!

Šodien, 2.februārī, Ziedot.lv, paplašinot savu darbību, Rīgā, Kr.Barona ielā 59/61 atklāj Labdarības māju – vietu, kur mājos labdarības veikals Ziedot.lv kiosks, Ziedot.lv birojs, mantu ziedošanas punkts un dažādu sociālu aktivitāšu vieta.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 1 gada
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

3 719 254.69 €