Seko mums Šodien saziedoti jau 1,523.00 €

Jaunumi

12.01.2004

Aicina ziedot Rīgas Sv.Jāņa baznīcas vitrāžu restaurācijai

Rīgas Sv.Jāņa baznīcas evaņģēliski luteriskā draudze aicina ikvienu ziedot baznīcas logu vitrāžu atjaunošanas darbiem. Vairāk par to varat lasīt draudzes izveidotajā mājas lapā internetā "www.janabaznica.lv".

06.01.2004

Diena kopā ar TV3, Star FM un Čas vēl Saulainas dienas mūsu bērniem

Jau sesto gadu atskan aicinājums ziedot naudas līdzekļus un būvmateriālus Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas remontam. Akciju Saulainas dienas mūsu bērniem rīko laikraksts Diena, to aktīvi atbalsta telekompānijai TV3, radio Star FM un avīze Čas, aicinot ziedot slimnīcas Ausu, kakla un deguna slimību nodaļas jaunai piebūvei un remontam.

06.01.2004

Ziedojumu vākšana skeitparkam Latgales priekšpilsētā

Ikviens tiek aicināts piedalīties skeitparka izveidošanā Latgales priekšpilsētā. Piezvanot pa tālruni 9006582, tiek ziedots viens lats iecerētajam skeitparkam.

06.01.2004

Projekts Cēsu sv. Jāņa baznīcas fasādes atjaunošanai

ASF "Cēsinieku klubs" ir uzsācis projektu Cēsu sv. Jāņa baznīcas fasādes atjaunošanai. Tas ir projekts, kuru pilnībā plānots pabeigt līdz Cēsu astoņsimtgadei 2006. gadā.

06.01.2004

Ziedot.lv kļuvis par “Labās Zvaigznes” portālu

Labdarības atbalsta akcijas “Labā Zvaigzne” ietvaros, labdarības portāls Ziedot.lv ir ieguvis atzinību par nesavtīgu darbu. Pateicības rakstu un nozīmīti “Labā Zvaigzne” piešķirta par to, ka portāls www.ziedot.lv ir īstenojis ideju pozitīvu sociālu pārmaiņu veicināšanai valstī, sniedzot ikvienam iespēju ziedot labdarības projektiem, kas risina konkrētas problēmas cēloņus, nevis sekas.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 675 743.07 €